luni, 17 noiembrie 2008

Luxor 2


Daca nu mai stii unde sa te joci jocuri luxor, atunci te invit sa intrii pe ZUM ZUMA, numai aici ai la dispozitie o intreaga colectie a acestui joc luxor, si mute jocuri similare luxor si zuma.

Acest joc luxor este o versiune imbunatatita a celui original. Luxor 2 este un joc puzzle de actiune. Este un joc luxor sumplu usor de jucat in care ai nevoie de o strategie, sincronizare si rapiditate. Jocul principal luxor gratis este impartit in etape, din fiecare etapa facand parte un numar de niveluri. Jocul este o aventura in Egiptul Antic, o calatorie. Tot ce trebiue sa faci in aceste jocuri luxor este sa distrugi sferle magice, adunand trei de aceeasi culoare in acelasi loc.

Pe cand tu vei distruge bile luxor si te vei lupta cu armatele printesei Megiddo, te vei bucura in aceste jocuri luxor de muzica originala si incantarea electrifianta a efectelor sonore din acest joc luxor.

Plin de amuzament, aventura si multa multa actiune intensa exista o singura intrebare pe care trebuie sa ti-o pui: Te poti intoarce la succes invingand fortele rebeliunii condusa de printesa si sa salvezi inca o data egiptul?
Pareri.
"E un joc similar cu zuma. ma refer la grafica si la reguli."- funny_me
"In ciuda a tot ce se spune rau despre el mie imi place"- mishulica

Luxor 3


Luxor 3 este prezent in Romania doar pe ZUM ZUMA si in categoria jocuri luxor a acesteia.

Luxor in general este un joc luxor care creaza dependenta, insa Luxor 3 este un joc care te va fascina, cu o grafica excelenta. Sapte moduri unice de joc luxor te asteapta si multe alte puteri pe care le poti folosi transformand acest joc intr-unul unic.
Pentru a iti reusi misiunea trebuie sa eliberezi puterile magice ale zeilor. In acest joc magic puterile le poti elibera adunand cel putin trei sfere luxor gratis de acelasi fel la un loc.

Puterile Isis sunt din nou sub comanda voastra, in jocul luxor, incluzand si bilele soarelui explozive, fulgere izbitoare si bombe magice colorate. Pentru a te ajuta sa confrunti aceasta amenintare din luxor gratis parca din mormanta aparuta, Isis ti-a dat de asemenea si multe power up magice cum ar fi puterea scorpionului, care invoca aparitia unui scorpion din piramida pentru a distruge primele 10 bile de foc din sirul de sfere luxor.

Eliminarea unui sir intreg de bile luxor va distruge dispozitivul care impinge sirul spre piramide si dezvaluirea bonusurilor ce stau in bile. Poti sa castigi in aceste jocuri luxor, o extra viata colectand30 de monede de aur Ankh.

Nu mai ramane decat sa va urez bafta si succes in jocul luxor.

Luxor Amun Rising


Daca vrei sa vezi multe multe jocuri luxor intra si tu pe ZUM ZUMA.ro.

Egiptul trebuie salvat si tu esti sungura speranta. Luxor Amun Rising te trimite intr-o calatorie intre cele doua lumi din care trebuie sa iesi invingator.

Oamenii care l-au creeat parca nu s-au gandit ca aceste jocuri luxor provoaca dependenta, parca nu stiu cat de greu ne este sa lasam balta aceste jocuri luxor si sa nu ne mai gandim la ele.

Profita de puterea scorpionului care eliberaza otrava astfel te ajuta sa ii distrugi pe dusmani.
Foloseste mouse-ul pentru pentru a tinti directia in care vrei sa tragi iar cand esti pregatit da click stanga pentru a trage.

Gloria si aventura te asteapta in acest joc luxor, in timp ce te intorci pentru a salva Egiptul antic de o amenintare sigura in Luxor Amun Rising, o noua versiune secventiala a acestui joc luxor.


De aceasta data, trebuie sa invingi rebela printesa megiddo inainte sa lanseze haosul in taramurile faraonului si cele doua pamanturi ale egiptului. Inca o data, provocarea nu este oarecare, si pe masura ce vei avansa prin nivele, vei descoperi ca toate plansele sunt noi si ca oamenii care au produs acest luxor gratis, isi fac treaba foarte bine.

Te vei folosi in aceste jocuri luxor, de rampa de lasara mistica, pentru a trimite bile colorate, si pentru a forma grupuri de minim trei sfere luxor de o singura culoare. Trebuie sa le opresti pe toate, inainte sa ajunga la piramide de la sfarsitul caii serpuite sau egiptul este distrus.

Luxor

Daca te plictisesti si nu stii ce jocuri luxor sa mai joci intra pe ZUM ZUMA pentru a accesa o locul de bastina a jocul luxor.

Luxor inseamna o calatorie prin nisipurile vechi, adunata intr-un joc puzzle cu o actiune incitanta. Acest joc Luxor te provoaca sa gandesti rapid si sa actionezi pe masura. Este un joc in care totul dpinde de tine, un joc cu sfere de foc care se rotesc pe randuri, pe care trebuie sa le distrugi. Ele explodeaza in momentul in care reusesti sa aduni cel putin trei la fel in acelasi loc. Civilizatia antica prinde viata cu o grafica uimitoare si sunete exotice.


Cateva ultime ganduri despre luxor gratis.

Este incredibil de greu sa-i rezisti, mai ales ca platforma de joc luxor este facuta pentru a te integra cu usurinta in poveste si sa-ti permita inca din primele accesari sa faci 1 milion de puncte. Imi mai place de asemenea in aceste jocuri luxor si galeria de efecte sonore ce parca sunt luate di portofoliul celor de la HollyWood. Si in final este un joc luxor, face parte din jocuri luxor dar cred ca poate fi luat si drept jocuri similare zuma.


Pareri.
"E un joc luxor pe care il iubeste toata lumea, foarte usor de invatat."- funkyeme
"Sunt incantat de jocul asta, mai ales de faptul ca am reusit sa il termin."- bob3
"Are o multime de niveluri toate diferite" lilysue