luni, 17 noiembrie 2008

Luxor

Daca te plictisesti si nu stii ce jocuri luxor sa mai joci intra pe ZUM ZUMA pentru a accesa o locul de bastina a jocul luxor.

Luxor inseamna o calatorie prin nisipurile vechi, adunata intr-un joc puzzle cu o actiune incitanta. Acest joc Luxor te provoaca sa gandesti rapid si sa actionezi pe masura. Este un joc in care totul dpinde de tine, un joc cu sfere de foc care se rotesc pe randuri, pe care trebuie sa le distrugi. Ele explodeaza in momentul in care reusesti sa aduni cel putin trei la fel in acelasi loc. Civilizatia antica prinde viata cu o grafica uimitoare si sunete exotice.


Cateva ultime ganduri despre luxor gratis.

Este incredibil de greu sa-i rezisti, mai ales ca platforma de joc luxor este facuta pentru a te integra cu usurinta in poveste si sa-ti permita inca din primele accesari sa faci 1 milion de puncte. Imi mai place de asemenea in aceste jocuri luxor si galeria de efecte sonore ce parca sunt luate di portofoliul celor de la HollyWood. Si in final este un joc luxor, face parte din jocuri luxor dar cred ca poate fi luat si drept jocuri similare zuma.


Pareri.
"E un joc luxor pe care il iubeste toata lumea, foarte usor de invatat."- funkyeme
"Sunt incantat de jocul asta, mai ales de faptul ca am reusit sa il termin."- bob3
"Are o multime de niveluri toate diferite" lilysue

Niciun comentariu: