luni, 17 noiembrie 2008

Luxor 2


Daca nu mai stii unde sa te joci jocuri luxor, atunci te invit sa intrii pe ZUM ZUMA, numai aici ai la dispozitie o intreaga colectie a acestui joc luxor, si mute jocuri similare luxor si zuma.

Acest joc luxor este o versiune imbunatatita a celui original. Luxor 2 este un joc puzzle de actiune. Este un joc luxor sumplu usor de jucat in care ai nevoie de o strategie, sincronizare si rapiditate. Jocul principal luxor gratis este impartit in etape, din fiecare etapa facand parte un numar de niveluri. Jocul este o aventura in Egiptul Antic, o calatorie. Tot ce trebiue sa faci in aceste jocuri luxor este sa distrugi sferle magice, adunand trei de aceeasi culoare in acelasi loc.

Pe cand tu vei distruge bile luxor si te vei lupta cu armatele printesei Megiddo, te vei bucura in aceste jocuri luxor de muzica originala si incantarea electrifianta a efectelor sonore din acest joc luxor.

Plin de amuzament, aventura si multa multa actiune intensa exista o singura intrebare pe care trebuie sa ti-o pui: Te poti intoarce la succes invingand fortele rebeliunii condusa de printesa si sa salvezi inca o data egiptul?
Pareri.
"E un joc similar cu zuma. ma refer la grafica si la reguli."- funny_me
"In ciuda a tot ce se spune rau despre el mie imi place"- mishulica

3 comentarii:

Unknown spunea...

Parintele cred ca esti pasionat de jocurile astea. Ori ai un copl pasionat... Apreciez faptul ca dai si niste detalii despre jocuri...altii le-ar fi postat adresele si atat...Sper sa-ti placa blogul meu, te astept sa postezi niste comentarii :)

flacarica spunea...

este superrrr

Anonim spunea...

Mie imi plac mai mult jocurile de tip zuma. Sunt mai interactive din punctul meu de vedere.